Vieskatalo – Energiatehokkaat ja kestävät talopaketit

Vieskatalo on energiatehokas, laadukas ja kestävä talopaketti, jota valmistetaan Vieskan Elementti Oy:n tehtaalla Alavieskassa lähes 50 vuoden kokemuksella. Vieskataloissa asuukin jo tuhansia tyytyväisiä perheitä ympäri Suomen. Vuodesta 2010 vuoteen 2015 talopakettejamme myytiin tuotemerkillä Kotitalo, mutta vuoden 2016 alusta alkaen on taas mahdollista saada Vieskatalojen tuttua ja taattua laatua. Talomallistosta löytyy useita rakastettuja Vieskatalo-malleja sellaisenaan tai tuunattuna tämän päivän twistillä. Kehittämämme elementtiratkaisu on lämmöneristävyydeltään ja ilmatiiviydeltään yksi markkinoiden energiatehokkaimmista, mikä tekee Vieskatalosta kestävän ja arvonsa säilyttävän talopaketin.

Rakentajan tyytyväisyys on meille ykkösasia

Kiinnitämme erityistä huomiota talopaketin ja palvelun laatuun sekä toimitusvarmuuteen. Hankimme kaikki Vieskatalo-talopakettien rakentamisesssa käyttämämme materiaalit markkinoiden parhailta toimittajilta. Teemme aktiivista tuotekehitystä sen eteen, että voimme myös jatkossa toteuttaa suomalaisia unelmia kodista ja laadukkaasta asumisesta sekä palvellaksemme rakentaja-asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Muunneltavuus tekee talopaketista yksilöllisen

Vieskatalon suurelementtitekniikka mahdollistaa talopakettien muuntelun yksilöllisesti asumisen toiveesi, tonttityypin ja ilmansuunnat huomioiden. Runsaasta talomallien valikoimastamme voit hakea inspiraatiota omalle haaveittesi kodille. Voit myös ottaa yhteyttä lähimpään Vieskatalo-myyjään ja arkkitehtisuunnittelija suunnittelee juuri sinun toiveisiisi ja tarpeisiisi soveltuvan kodin. Yksilöllinen talopaketin arkkitehtisuunnittelu takaa sen, että koti palvelee toiminnallisesti arkea parhaalla mahdollisella tavalla. Se saa myös kodin tuntumaan omalta sekä erottumaan muista.

Tutustu tarkemmin talopakettimallistoomme

Valikoimastamme löydät monia erilaisia talopaketteja aina perinteisistä, harjakattoisista taloista modernimpiin malleihin. Olemme pyrkineet talomallivalikoimassamme siihen, että se inspiroisi parhaalla mahdollisella tavalla oman kodin suunnittelijaa. Tutustu tarkemmin talomalleihimme ja löydä itsellesi sopivin, energiatehokas ja kestävä talopaketti. Mikäli mieleesi herää kysymyksiä eri talomalleista, ota meihin yhteyttä, ja kerromme mielellämme lisää!

Tutustu tarkemmin valmistajaan: www.vieskanelementti.fi.