Yksilölliset talopaketit

Uusi koti on monien toiveiden summa – yksi unelmoi lämminhenkisestä kodikkuudesta, toinen arvostaa pelkistettyä modernismia. Asumisen tarpeetkin vaihtelevat elämänvaiheen ja harrastusten mukaan.

Hyvä talopaketin suunnittelija ottaa huomioon myös tontin muodon, ilmansuunnat ja maaston. Valon kulkuun nähden oikein sijoitetussa kodissa herätään aamuauringon paisteeseen ja nautitaan valoisuudesta iltaan asti.

 

Yksilöllisellä suunnittelulla saadaan koti, joka toimii arjessa ja jossa viihtyy koko perhe. Ammattitaitoiset myyjämme auttavat suunnittelemaan kodin juuri teidän tarpeisiinne. Täysin yksilöllisen kodin suunnitteluun tarjoamme luonnossuunnittelupalvelua.

Moni on löytänyt unelmiensa kodin Vieskatalojen monipuolisesta talomallistosta. Mallistot kattavat suomalaisten asujien toiveet perinteisestä taloista aina moderniin arkkitehtuuriin asti.  Mallistostamme löytyy useita eri vaihtoehtoja niin koon kuin tyylin puolesta inspiroimaan oman kodin suunnittelua.

Suosituimmat talomallit

Perinteinen harjakattoinen talomalli on Suomessa edelleen yleisin näky niin kaupungeissa kuin taajama-alueilla. Talomalleistamme esimerkiksi Kiuru, Välke ja Aho tarjoavat perinteistä talomallia etsivälle klassista ilmettä. Perinteisyydestään huolimatta nämä talomallit istuvat erittäin hyvin myös nykyaikaiselle taajama-alueelle.

Sen sijaan esimerkiksi Kaste rikkoo jo muodollaan perinteistä talomallia antaen samalla tilaa esimerkiksi pihapatiolle.

Talomallin muodolle voi asettaa rajoitteita esimerkiksi tontin muoto tai rakentamiselle asetetut määräykset asemakaavassa, mutta ammattitaitoiset myyjämme tekevät tontille sopivan talomallin valinnasta sujuvaa ja helppoa.

Modernit talopaketit tarjoavat särmää

Moderneissa talomalleissa löytyy vaihtoehtojaModernimmat mallimme, kuten esimerkiksi Tähkä ja Aamu Idea tarjoavat perinteisiin talomalleihin verrattuna hieman särmikkäämpää ulkomuotoa. Vino katto, suuret ikkunat sekkä tummien ja vaaleiden sävyjen yhdistely antavat moderneille malleille kauniin, erottuvan ulkonäön. Myös moderneissa malleissamme on saatavilla useita eri kokoja, joten tutustu niihin tarkemmin talomallistossamme!