22.11.2019

Kodin kaikki neliöt on otettu käyttöön

 

Haave omasta kodista oli Tomi Visurin perheelle lähtökohta, jota vauhditti perikunnalta ostettu tontti. Suojaisalle, isolle tontille tarvittiin koti. Kotia visioitiin yhdessä ja lopulta sitä hahmoteltiin ruutupaperille.

Suunnittelua vei eteenpäin tarve. Asuimme pienissä tiloissa ja pojan kasvaessa tilaa tarvittiin enemmän. Emme kuitenkaan halunneet talostakaan palatsia. Sen lähtökohta on alusta asti ollut käytännöllisyys ja turhien tilojen minimointi. Halusimme, että kodissamme jokaisella tilalla ja paikalla on tarkoitus.

Alusta asti itse tekeminen ei viehättänyt ajankäytöllisesti ja elementtirakentaminen lähes valmiina pakettina oli meidän perheellemme paras vaihtoehto. Yhteistyö Vieskatalon kanssa oli luonteva ratkaisu, koska paikallisuus oli meille tärkeä ja tietoinen valinta. Oman työhistoriani kautta rakentamisen parissa tunsimme luottamusta kotimme rakentajaan. Meille oli tärkeää myös koko projektin aikana alusta loppuun asti saatu henkilökohtainen palvelu. Matkan varrella tuli paljon kysymyksiä, joihin saimme aina vastauksen.