VUOSIKYMMENTEN KOKEMUS RAKENNUSLIIKEYHTEISTYÖSTÄ

LAADUKKAAT PUUELEMENTIT

Valmistamme rakennusurakoitsijoille laadukkaat ja energiatehokkaat puuelementit erilaisiin rakennuksiin. Rivi- ja paritaloelementeistämme on toteutettu satoja rakennuksia ja useita asuinalueita ympäri Suomen jo viidenkymmenen vuoden ajan.

Vieskatalo-puuelementit valmistetaan asiantuntemuksella ja ammattitaidolla valvotuissa ja kuivissa tehdasolosuhteissa.  Toimimme ISO 9001 -laatustandardien mukaisesti ja tuotteillamme on Inspectan auditoimat, voimassaolevat sertifikaatit. Aktiivinen tuotekehitys, tuotannon ja asennuksen korkea laatu sekä toimitusvarmuus ovat toimintamme keskeisimpiä painopistealueita. Suurelementtitekniikkamme antaa mahdollisuuden suunnitella ja muunnella rakennuksia yksilöllisesti.

ELEMENTTIRAKENTAMISEN EDELLÄKÄVIJÄ

Syntyhistoriamme on hieno tarina yhteisöllisyydestä ja yhteen hiileen puhaltamisesta. Vieskan Elementti Oy on puuelementtirakentamisen edelläkävijä.

Ammattilaiset apunasi

Ota yhteys lähimpään Vieskatalo-myyjääsi ja pyydä tarjous haluamallasi toimitussisällöllä. Elementtitoimitusten sisältö räätälöidään yksilöllisesti asiakkaan tarjouspyynnön mukaan.

ALUERAKENTAMISEN LUOTTOKUMPPANI

Valmistamme rakennuselementtejä Suomen johtaville rakennusliikkeille. Energiatehokkaiden ja turvallisten rivi- ja paritaloelementtiemme hinta-laatusuhde on erinomainen ja toimitusvarmuus huippuluokkaa.

Logo-01

Copyright © Vieskatalo

Vieskatalo

Vieskan Elementti Oy, 85200 ALAVIESKA
Y-tunnus: 0194902-3

Puh: 08 430 9200

asiakaspalvelu@vieskatalo.fi