Ammattirakentajille

Laadukkaat puuelementit

Valmistamme rakennusurakoitsijoille laadukkaat ja energiatehokkaat puuelementit erilaisiin rakennuksiin. Rivi- ja paritaloelementeistämme on toteutettu satoja rakennuksia ja useita asuinalueita ympäri Suomen jo viidenkymmenen vuoden ajan.

Vieskatalo-puuelementit valmistetaan asiantuntemuksella ja ammattitaidolla valvotuissa ja kuivissa tehdasolosuhteissa.  Toimimme ISO 9001 -laatustandardien mukaisesti ja tuotteillamme on Inspectan auditoimat, voimassaolevat sertifikaatit. Aktiivinen tuotekehitys, tuotannon ja asennuksen korkea laatu sekä toimitusvarmuus ovat toimintamme keskeisimpiä painopistealueita. Suurelementtitekniikkamme antaa mahdollisuuden suunnitella ja muunnella rakennuksia yksilöllisesti.

Olemme toimittaneet puuelementtejä esimerkiksi:
– luhtitaloihin
– laitoskeittiöihin
– hoivakoteihin
– päiväkoteihin
– toimitiloihin
– kerrostaloihin
– huopakattoihin

Pitkäaikaisia asiakkaitamme ovat monet suuret rakennusliikkeet mm. YIT Rakennus Oy, Skanska Talonrakennus Oy, SRV Rakennus Oy, NCC Rakennus Oy, Lemminkäinen Talo Oy, Rakennusosakeyhtiö Hartela Oy, Lujatalo Oy Espoo, PEAB Seicon Oy, Varte Oy sekä Tricon Oy. Lisäksi toimitamme puuelementtitoimituksia monille keskisuurille ja pienille rakennusliikkeille ympäri Suomen.

Puuelementtitoimituksen sisältö räätälöidään aina yksilöllisesti urakoitsijan tarjouspyynnön mukaan. Halutessasi voit valita toimitussisältöön mm.:
– ulkoseinäelementit sisältäen elementtiin kiinnitettyinä ikkunat, ulkoverhous + vesipellit, pielilaudat ja rimat
– HVS-elementit
– päätyelementit
– parveke-elementit
– päätyräystäselementit
– kattoristikot
– ulko- ja sisäovet
– puhallusvilla

Ammattitaitoiset arkkitehtisuunnittelijamme suunnittelevat talousohjatusti toimivat ja taloudelliset pohjaratkaisut. Mikäli lupakuvat ovat jo valmiina, laskemme mielellämme niiden perusteella tarjouksen halutulla toimitussisällöllä.

Ota yhteys lähimpään Vieskatalo-myyjääsi ja pyydä tarjous haluamallasi toimitussisällöllä.

Mikäli alueellasi ei ole Vieskatalo-myyjää, voit ottaa yhteyttä tehtaaseen:
Kari Hyvärinen
Myyntijohtaja
044-7309212
kari.hyvarinen@vieskanelementti.fi