Ammattirakentajille

Laadukkaat rakennuselementit

Valmistamme rakennusurakoitsijoille laadukkaat ja energiatehokkaat rakennuselementit erillistaloja, rivitaloja ja paritaloja varten. Rivi- ja paritaloelementeistämme onkin toteutettu lukuisia rakennuksia ja asuinalueita ympäri Suomen kymmenien vuosien ajan. Vieskatalo-suurelementeillä toteutetaan myös esimerkiksi laitoskeittiöitä, päiväkoteja, hoivakoteja, kerrostaloja ja toimitiloja.


Aktiivinen tuotekehitys, tuotannon ja asennuksen korkea laatu sekä toimitusvarmuus ovat toimintamme keskeisimpiä painopistealueita. Suurelementtitekniikkamme antaa mahdollisuuden suunnitella ja muunnella rakennuksia yksilöllisesti.


Laadukkaat Vieskatalo-suurelementit valmistetaan asiantuntemuksella ja ammattitaidolla valvotuissa ja kuivissa tehdasolosuhteissa. Huolellisesti tiivistetyt ja eristetyt rakennuselementit nousevat rakennusvaiheessa nopeasti säältä suojaan – tarvittaessa tehdasasennuksena.

Yksilöllinen toimitussisältö

Elementtitoimituksen sisältö räätälöidään aina yksilöllisesti urakoitsijan tarjouspyynnön mukaan. Halutessasi voit valita toimitussisältöön esimerkiksi ulkoseinäelementit, HVS-elementit, päätyelementit, parveke-elementit, päätyräystäselementit, kattoristikot, ikkunat, ovet ja puhallusvillan.


Ammattitaitoiset arkkitehtisuunnittelijamme suunnittelevat talousohjatusti toimivat ja taloudelliset pohjaratkaisut. Mikäli lupakuvat ovat jo valmiina, laskemme mielellämme niiden perusteella tarjouksen halutulla toimitussisällöllä. Ota yhteys lähimpään Vieskatalo-myyjääsi ja pyydä tarjous haluamallasi toimitussisällöllä.

Mikäli alueellasi ei ole Vieskatalo-myyjää, voit ottaa yhteyttä tehtaaseen:

Kari Hyvärinen
Myyntijohtaja
044-7309212
kari.hyvarinen@vieskanelementti.fi